Locatie & tijden

Het evenemententerrein in het Annie M.G. Schmidtpark  verandert bij Lansingerland Live in de gezelligste huiskamer van Lansingerland, twee dagen  vol gezelligheid en lekker eten. 

Op vrijdag beginnen we om 17:00 uur en sluiten de avond om 00:00 uur af. Zaterdag openen wij de deur vanaf 13:30 tot 23:00 uur!

Minimum leeftijd

De minimale leeftijd om het festival te betreden is 18 jaar! Het kan dat je bij de ingang van het evenement om geldige legitimatie wordt gevraagd (denk aan jouw rijbewijs, identiteitskaart of paspoort), dus neem deze met je mee. 

Lockers

Vlak na de entree van het festival vind je een heleboel kluisjes waarin je jouw tas, kleding en persoonlijke items kunt opbergen. Je betaalt hiervoor 7 euro (medium locker) of 9 euro (grote locker) huur.

Betaalmogelijkheden

Eten en drinken kun je halen met de hulp van muntjes. Deze kun je bij de muntenkassa's halen, waar je met pin (bij enkelen ook contant) kunt betalen.

Munten kunnen  aan het einde helaas niet  worden ingeleverd. 

Kom met de fiets!

Spring lekker op de  fiets! Het Annie M.G. Schmidtpark is zeer centraal gelegen en daardoor makkelijk te bereiken met de fiets. Fietsen is gezond, goed voor het milieu en je kunt ook nog  een lekker drankje nuttigen! Er is een grote fietsenstalling aanwezig vlakbij de entree.

Openbaar Vervoer

Per openbaar vervoer kun je via verschillende stations reizen. Vanuit Station Zoetermeer rijdt bus 170 richting Rodenrijs Metro, of vanuit Station Rotterdam Centraal via metro E en vervolgens met bus 170 richting Zoetermeer Centrum West. Naast bus 170 rijden er ook pendelbussen vanaf metrostation Rodenrijs. Deze bussen hebben de  aanduiding ‘Lansingerland Live’ op de voorkant staan. 

Kijk voor de laatste updates van het openbaar vervoer op www.9292ov.nl 

Parkeren

Parkeren kan op het aangewezen parkeerterrein. Echter zijn  de parkeerplaatsen gelimiteerd, het wordt zeer aangeraden  om met de fiets of bus naar het festival te reizen. Een parkeerticket kost €10,- en is enkel contant te betalen. Vanaf de parkeerplaats rijden er pendelbussen tussen 17:00 en 01:00 op vrijdag en tussen 13:00 en 00:00 op zaterdag richting het festivalterrein. 

Het navigatieadres van het parkeerterrein is  Tobias Asserlaan 1.